Jechała autostradą pod prąd, zginęła na miejscu.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • irekk
    L&K
    • 2011
    • 1093
    • Octavia II (1Z3)
    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez Ferd
    Ale wracając do tematu. Jak kobieta miała 32 lata i tak się zachowała, to albo niestety Darwin, albo była piana lub naćpana. :diabelski_usmiech
    Albo miała TSI pod maską :diabelski_usmiech

Komentarz

• Ferd
      Rider
      • 2011
      • 320

Zamieszczone przez irekk
      Zamieszczone przez Ferd
      Ale wracając do tematu. Jak kobieta miała 32 lata i tak się zachowała, to albo niestety Darwin, albo była piana lub naćpana. :diabelski_usmiech
      Albo miała TSI pod maską :diabelski_usmiech
      Niech kolega nie popada w paranoje. Ja wiem, że strach o tsi jest wielki, ale nie można przesadzać.

[ Dodano: Czw 11 Kwi, 13 14:48 ]
      Zamieszczone przez adi747
      rozumiem jeszcze jakoś wjechać choc też kurw. wydaje mi sie to nie możliwe :diabelski_usmiech ale jechac pod prąd i sie nie kapnąć to ja pierdo.e tylko samobójstwo mi przychodzi do głowy
      Tez tak uważam, najbardziej prawdopodobne to jest samobójstwo albo prochy.

Komentarz

• piotrek_gdy
        RS
        • 2008
        • 7723
        • Volkswagen
        • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

tylko samobójstwo mi przychodzi do głowy
        niestety w chwili obecnej jest to wysoce prawdopodobna wersja
        dziewczyna poukladana, finansowo odkuta, dobra fucha i zarobki, okres okołoślubny jednego tygodnia .....
        zdaje się coś poszło nie tak :cry:
        przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• loyd
          RS
          • 2010
          • 2342

Zamieszczone przez piotrek_gdy
          dziewczyna poukladana, finansowo odkuta, dobra fucha i zarobki, okres okołoślubny jednego tygodnia .....
          Skąd to wiesz ?

Komentarz

• piotrek_gdy
            RS
            • 2008
            • 7723
            • Volkswagen
            • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

loyd, po prostu wiem
            zawodowo :wink:
            przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• zajas
              Rider
              • 2009
              • 631

okres okołoślubny jednego tygodnia .....
              to może uciekł kandydat sprzed ołtarza....

Komentarz

• zepter00
                RS
                • 2008
                • 2304

tylko samobójstwo mi przychodzi do głowy
                niestety w chwili obecnej jest to wysoce prawdopodobna wersja
                zdaje się coś poszło nie tak :cry:
                Wszystko to o czym pisałeś raczej neguje samobójstwo.
                Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• Wally
                  RS
                  • 2012
                  • 3790
                  • Volkswagen

Zamieszczone przez Ferd
                  Zamieszczone przez przemo9
                  bo to zawsze takie dziwne rzeczy się dzieją w takich "dziwnych" miejscach:
                  już jakiś czas temu zaobserwowałem dziwną zależność- pojawiania się kilku uczestników ruchu drogowego w jednym miejscu o jednym czasie- czasami przejeżdżam kilkadziesiąt km po w miarę pustej drodze a jak tylko pojawia się rowerzysta, to od razu pojawia się "znikąd" drugi samochód i mijamy się w tym samym miejscu-koło rowerzysty.
                  Autentycznie też tak mam i mocno mnie to zastanawia. Są na tym Świecie rzeczy o których się filozofom nie śniło. 8)
                  i ta sama zależność jest jak spada na ziemię posmarowana czymś kanapka :wink:
                  nie wiem jak Wam ale mi zawsze tą posmarowaną stroną :szeroki_usmiech
                  Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally

=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
                  => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
                  => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
                  "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."

Komentarz

• marlej108
                    RS
                    S_OCP Member
                    • 2006
                    • 4976
                    • Octavia III (5E3)
                    • CJZB 1.2 TSI 86 KM

Koledzy,

jesli to bylo samobojstwo, to tym bardziej swiadczy niezbyt dobrze o stanie mentalnym czy inteligencji tej osoby (niech spoczywa w pokoju).

Bo jak popelniamy samobojstwo, to jak sama nazwa wskazuje - SAMI SIE ZABIJAMY.
                    Natomiast wpieprzyc sie pod prad na autostradzie i np. zderzyc czolowo z autem, w ktorym jedzie ktos inny - wszystko jedno czy jedna osoba czy rodzina... i jeszcze ich pozabijac to po prostu jest zabojstwo, nazywane w naszym pieknym polskim prawie karnym - spowodowaniem wypadku drogowego ze skutkiem smiertelnym...

Wiec taka rada na przyszlosc dla ewetualnych samobojcow - jak juz sie podejmuje tak dramatyczny akt, to niech faktycznie to bedzie samobojstwo, a nie cos co moze doprowadzic do ludzkiej tragedii innych osob. Mozna sie np. utopic w rzece w nocy...
                    http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...erwone-skodari
                    Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• r2r
                      RS
                      • 2008
                      • 4720
                      • BSE 1.6 MPI 102 KM

marlej108, myślę że ten typ samobójców lubuje się w "spektakularnych końcach", najlepiej takich które kończą się z wielkim hukiem i ciągną za sobą prasę, radio i telewizję, bo zazwyczaj ich autorzy, chcą zakomunikować całemu światu "żegnajcie, odchodzę" i odwalić kitę robiąc przy tym jak najwięcej zamieszania, zwrócić uwagę na swój czyn wszystkich dookoła. Na leczenie kompleksów w takich przypadkach, już za późno, więc nie wiem po co taka potrzeba mieszania w konsekwencje swojego czynu, osób trzecich.
                      Artur

Komentarz

• loyd
                        RS
                        • 2010
                        • 2342

Zamieszczone przez marlej108
                        Mozna sie np. utopic w rzece w nocy...
                        Albo jechać do Korei Północnej i żądać pracy i płacy :wink:

Komentarz

• t271828
                          Elegance
                          • 2008
                          • 928

Zamieszczone przez marlej108
                          jesli to bylo samobojstwo, to tym bardziej swiadczy niezbyt dobrze o stanie mentalnym czy inteligencji tej osoby [...] Wiec taka rada na przyszlosc dla ewetualnych samobojcow
                          Jesli ktos popelnia samobojstwo to oczywiscie, ze jego stan mentalny jest kiepski, inaczej by tego nie robil. Szkoda, ze nikt jej nie pomogl - z kazdej sytuacji jest jakies wyjscie tylko trzeba kogos kto pomoze je znalezc.

Ja bym powiedzial ze powinnismy wszyscy bardziej zwracac uwage na ludzi w naszym otoczeniu zeby zapobiegac takim zdarzeniom a nie podpowiadac "lepszych" sposobow na pozegnanie sie z tym swiatem.

Komentarz

• Agamek12
                            RS
                            S_OCP Member
                            • 2006
                            • 9935
                            • Ford

W temacie samobójstwa: kilka miesiecy temu w podwarszawskim Słupnie zatrzymana została kobieta w Lagunie 2 jadąca z duzą prędkością pod prąd na dwupasmówce. Po zatrzymaniu jej przyznała, że chciała w ten sposób popełnić samobójstwo. Widzicie analogię?
                            Adam... Używam:
                            Rolka: e11FL 97KM/130Nm
                            Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• ruwado
                              RS
                              • 2009
                              • 14885
                              • Octavia IV (NX3)

nie rozumiem tego - na niejednej autostradzie byłem i nie da się logicznie wjechać (bez "łamania si e") pod prąd. od razu widać, że cos jest nie halo. Ale nawet jak by było coś dziwnego w wyprofilowaniu wjazdów, brak oznaczeń, to jak k....wa jadę ponad kilometr i z boku na sąsiednim pasie autka jadą, za barierką w tę samą mańkę co ja - to mi się czerwona lampka włącza, że jest jakaś kicha. :shock: A jak chce z tego durnego świata odejść, to znajduje prostą, rozpędzam się i jebut w grube drzewo, a nie komuś robię problem.
                              pozdrawiam - Darek

Komentarz

• endryu
                                RS
                                • 2006
                                • 3773
                                • Octavia II combi (1Z5)
                                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez ruwado
                                nie rozumiem tego
                                nawet się mocno nad tym nie zastanawiaj :?: :?: :?:
                                Żle się dzieje...
                                ...wystarczy obejrzeć wiadomości w telewizorni :cry:
                                O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
                                O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
                                =================================================

Komentarz

Pracuję...